Efter många års törnrosasömn har vår engelska park nu restaurerats och öppnas för allmänheten den 26 maj 2019.

Parken har restaurerats med utgångspunkt för hur den såg ut 1817. Genom hela parken rinner Klosterån. Njut av det porlande vattnet ikring de små öarna som du når via de vita broarna, slå dig ner på de vita parkbänkarna och betrakta den lummiga parken och de vackra siktlinjerna ut över  landskapet. Vandringsleden är ca 1 km lång och leder runt parken, ner till naturreservatet i dalgången och lämningar efter kruthusdammen och vidare till ruinen efter Klosters bruks plåtvalsverk.

Gårdens får betar i parken och det är därför inte tillåtet att ta med hundar i parken.

Parken invigs den 26 maj kl. 14.00 och är därefter öppen dagligen kl. 10.00-18.00 till och med 30 september.