Event & Boende

På Klosters Herrgård kan du uppleva arrangemang i en unik historisk och naturskön miljö.
I Klosterån som rinner på båda sidor av gården kan vi under augusti erbjuda kräftfiske. En uppskattad aktivitet att samlas kring innan eller efter middagen.

Ni kan även boka en vedeldad bastu och ta ett svalkande dopp i Klosterån.

Som grupp har ni alla utrymmen för er själva.

1700-tals flygel
I vår renoverade 1700-tals flygel kan ni inta drinken medan ni får en guidning av de återskapade målningarna från 1700-talet. En trappa ner erbjuder vi en källarvåning med en mer rustik miljö där ni får avnjuta en härlig lunch eller middag med gårdens produkter. Här kan vi erbjuda öl- och vinprovning. Vattnet från Klosterån brusar utanför fönstren och den sprakande brasan värmer gott. Innan eller efter måltiden rekommenderas en promenad i vår engelska park.

Boende
Hos oss kan du sova gott till forsens brus. Klosters Herrgård är ett utmärkt boende för alla som vill rå sig själv och njuta av stillheten och den vackra naturen. Här har du nära till bad, härliga vandrings- och cykelvägar, skidspår och utförsåkning.

Vi erbjuder fyra dubbelrum på herrgårdens övervåning. Ni har tillgång till två sällskapsrum. Det finns två badrum med dusch/badkar. Rummen går att hyra per natt eller veckovis. Bokning kan göras för minimum 4 personer. Det finns tillgång till ett pentry med två kokplattor och kyl. Tv och wifi finns. Övervåningen har egen ingång.

Pris – 700 kr per person och natt utan frukost.

I priset ingår sänglinne och handdukar.

Vi kan erbjuda frukost för 120 kronor per person. Frukosten serveras i källarvåningen på vår flygel.

Ställplats för husbilar
300 meter från vår gård erbjuder vi en ställplats med plats för fyra husbilar intill plåtvallsdammen och De Lavals smedja. Grusad plan. Vatten och el finns. Soptunna vid badet (ej latrintömning).Trefaldighetsvatten ingår i priset vid övernattning. WC finns i museet vid herrgården.