Om oss

Välkommen till Klosters Herrgård. Här bor vi: Johan Backlin och Therese Oljans Backlin med våra två söner och vår hund.

I en idyllisk bruksmiljö från 1700 talet ligger vår gård. Här erbjuder vi konferenser, boende, evenemang och säljer nöt- och lammkött från gårdens djur. Sommartid kan du också köpa grönsaker av vår samarbetspartner Tyler Domsic.

I vår engelska park kan du vandra och slå dig ner på det vita bänkarna för att lyssna till det porlande vattnet från Klosterån.

Årligen deltar vi på Skördefest i södra Dalarna, då kan du fika i vår flygel, äta gårdens hamburgare, köpa kött och grönsaker. Välkommen den 7-8 september.

Hos oss har du nära till vandrings- och cykelleder, fiske, bad, naturreservat, fågelskådning, bär- och svampplockning, konst och marknader. Vintertid har du nära till flera fina skidspår och slalombackar.

På gården drivs jordbruk med dikor och tjurar som betar i hagarna.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram #klostersherrgård